Dobre, tradycyjne polskie przegryzki

Niewiele jest osób, które nie znają lub nie doceniają smaku tradycyjnych polskich serów z Podhala, doskonale nadających się zarówno na drobną przekąskę, jak i danie główne. Ich niewątpliwą zaletą jest sposób produkcji. Ręcznie wyrabiane, pochodzące wyłącznie ze świeżego mleka krowiego lub owczego oscypki, korbacze czy kolby smakują wyśmienicie i efektownie prezentują się na stole. Nie muszą już Państwo liczyć na znajomych, którzy wracają z urlopu w Zakopanem! Teraz prawdziwy ser z Podhala można zamówić od zaufanego przetwórcy mleka – firmy Ryszarda Smolenia z Czarnego Dunajca. Zapraszamy.

Dobre, tradycyjne polskie przegryzki

 

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.