Sery gałki

W sprzedaży posiadamy znakomite sery góralskie w formie gałki. Są one produkowane ze świeżego mleka krowiego i charakteryzują się delikatnym smakiem. W dawnych czasach wytwarzane były głownie w okresie jesienno-zimowym, kiedy nie doiło się owiec. Obecnie dostępne są przez cały rok. Sery gałki, z uwagi na to, że produkowane są w sposób naturalny i nie zawierają sztucznych konserwantów, barwników ani ulepszaczy smaku, odpowiednio przechowywane nie psują się, lecz po prostu wysychają. Mogą wtedy być np. starte i posłużyć np. do posypywania nimi różnego rodzaju dań. Nasze sery podpuszczkowe są produkowane według tradycyjnych, sprawdzonych receptur, co daje im niepowtarzalny smak. Nasza oferta to zarówno sery z mleka krowiego, jak i owczego. Wyroby pakujemy hermetycznie, gwarantując Państwu ich świeżość. Prowadzimy sprzedaż zarówno detaliczną, jak i hurtową.

Sery gałki

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.