Małe serki bacowskie

Nasza firma zajmuje się produkcją i sprzedażą małych serków bacowskich. Są to wyroby w pełni naturalne, bez zawartości konserwantów, polepszaczy oraz syntetycznych aromatów i barwników. Do ich wyrobu wykorzystujemy świeże mleko krowie, dzięki czemu zyskują delikatny smak oraz lekkość. Oferujemy sery naturalne oraz wędzone na prawdziwym drewnie. Tradycyjna metoda produkcji sprawia, że sery nie tylko nabierają niezwykłych walorów smakowych i odżywczych, ale także pozostają świeże przez długi czas.

 

Serki górskie na przegryzkę, do sałatek i na grilla

Idealnie nadają się zarówno na zagryzkę, jak i jako dodatek do wielu różnych potraw, między innymi sałatek. Latem mogą zrobić furorę podczas grilla ze znajomymi. Grillowane małe serki bacowskie, podawane z odrobiną żurawiny czy boczkiem, z pewnością skradną serce wszystkich gości.

Można się nimi delektować jak atrakcyjną przekąską przed posiłkiem oraz przegryzką w trakcie spaceru po górach. Nasze serki bacowskie to doskonałe, smaczne przekąski, które świetnie sprawdzają się przy różnych okazjach. Ze względu na swój słony smak dobrze nadają się też na przykład do piwa. Mogą być podawane zarówno na zimno, jak i na gorąco. Wszystkie wyrabiane przez nas serki pakowane są hermetycznie, co pozwala na długo zachować ich świeżość i niepowtarzalny smak.

Małe serki bacowskie wrosły w tradycję Podhala i sprzedawane są tam od dziesięcioleci. To flagowy produkt, charakterystyczny jedynie dla naszego regionu, niepowtarzalny pod względem wyglądu i smaku. Zachęcamy do zamówienia naszych wyrobów i sprawdzenia ich wysokiej jakości oraz doskonałego smaku.

Sery małe

W naszym Serwisie używamy plików cookies. Korzystając dalej z Serwisu, wyrażasz zgodę na stosowanie plików cookies zgodnie z Polityką prywatności. Wyrażenie zgody jest dobrowolne, w każdej chwili można ją cofnąć poprzez zmianę ustawień dotyczących plików „cookies” w używanej przeglądarce internetowej. Kliknij „Akceptuję”, aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.